Indlæg til løbesko

Har du også problemer med fødderne når du løber? Indlæg til din løbesko giver din fødder den bedst muligt support og komfort. Der er mange mensker som har problemer med fødderne, det kan fx. være hæle spor , nedsunken forfod eller ond i knæene. Med et special indlæg som vi bygger helt efter din fødder kan vi aflaste fødderne. Vi kan løfte din forfods knogler med en pelotte vi kan understøtte din svangbue så vi aflaster din svangsene som er årsagen til en hælspor.

Når vi har lavet din indlæg såler og måske har fundet nogen ny sko til dig får du typisk en tur på løbebandet hvor dit løb bliver filmet af en kamera. Det giver dig sikkerhed for at du får de helt rigtig sko og støtte fra dine indlæg såler.

I vores ortopædiske center har vi samarbejdspartnere fra hele landet. Der er bl.a. ortopædkirurger, special klinikker og private hospitaler, der sender klienter til os fra hele landet. Vi anvender den seneste teknologi på markedet indenfor fremstilling af indlægsåler. Det gør os i stand til at fremstille speicialsåler efter fodens mål i samme øjeblik i 3D.