Klinikpersonale

På klinikken tilbyder vi dig de bedst tænkelige muligheder, for at blive skades- og smertefri.
Med en kombination af mange års erfaring, veluddannet personale og det bedste udstyr til rådighed får du ikke bedre.

Her på siden kan du læse om personalet, som er i klinikken.

Sålecenteret


Jørgen Peter Nielsen

Grundstenen og stifter af Snowfun. Jørgen har arbejdet i mange år på at dygtiggøre sig indenfor arbejdet med de anatomiske indlæg. Han har blandt andet været på kursus i Frankrig ved de dygtigste ortopædkirurger i verden. Dertil har han undervist fysioterapeuter og ortopædkirurger herhjemme i Danmark. Jørgen har et tæt samarbejde med nogle af de ledende kirurger, som henviser mange patienter til klinikken for at få lavet indlæg. Jørgen finder altid en måde, at hjælpe dig på.


Anders Kondrup

Uddannet fysiurgisk massør, kranio-sakral terapeut og akupunktør. Har også klinik i København ved Parken, hvor han har behandlet i en årrække. Anders har undervist på massøruddannelsen, samt hans egen uddannelse. Behandlingerne går ud på at finde årsagen til problemerne og består af massage, manuel terapi, mobilisering, akupunktur og TENS behandlinger.


Randy Van Noort

Randy er én af vores sålespecialister. Med flere års erfaring på området samt en teknisk kunnen og forståelse står han knivskarpt. Randy er selv meget aktiv og kan derfor relatere til rigtig mange forskellige slags skadestilstande og sportsgrene.Osteopati, Fysioterapi og Massage


Jeppe Christiansen

Autoriseret Fysioterapeut og MSc Osteopatstuderende.
Den osteopatiske undersøgelse tilbyder et unikt syn på kroppen. Det primære formål er at finde årsagen til dine problemer og herefter korrigere den. Vi undersøger hele perspektivet - led, muskler, ledbånd, bindevæv, organer og nerver. Jeppe har specialiseret sig i idræts- og muskuloskeletale skader i hele bevægeapparatet på voksne såvel som børn og unge. Han kan derfor tilbyde en komplet behandling. Der benyttes også akupunktur og kinesiotaping i behandlingerne.
Kroppen er én enhed og behandles sådan!
Læs mere her


Bandagist

Steffen P. Sørensen

Autoriseret bandagist/LEG. Ortopædingeniør.
Steffen vil højne dit funktionsniveau gennem tilpasning af et ortopædisk hjælpemiddel, placeret uden på kroppen.
Han er trænet at analysere kroppens bevægemønstre og således give en ortopædteknisk behandling. Behandlingen har til hensigt at give en højere livskvalitet i form af flere muligheder i dagligdagen, arbejdslivet og fritidens sportsaktiviteter.

Igennem årene har Steffen fået en øget interesse for knæets skader og sygdomme - og har stor erfaring med behandlingen heraf, både for et højt funktionsniveau og bedre bevægelighed.