Referencer

I Snow Fun har vi investeret i den seneste teknologi på markedet indenfor fremstilling af indlægssåler. Maskinen, der er den eneste i Skandinavien, gør os i stand til at fremstille specialsåler efter fodens mål i samme øjeblik.
Vi har i gennem flere år leveret såler til forskellige top idræts udøvere. Man behøver ikke at være elite sports mand/kvinde for at få lavet indlæg, alle kan få brug for det på et tidspunkt.

Her er nogle af dem som vi har hjulpet igennem tiden og stadig laver såler til.Jesper Nøddesbo - Dansk landsholds spiller i håndbold og spiller til dagligt i Barcelona


Mikkel Hansen - Dansk landsholds spiller i håndbold og tidligere vedens bedste.Lars Jørgensen - Håndbold spiller i KIF Kolding København
Daniel Lund Bækkegård - Triatlet på det danske ungdoms landshold. Daniel er også en dem vi sponsorere, da vi ved at hans talent kan række længere end de fleste.Fc Nordsjælland - Dansk Fodboldklub. Vi laver løbende såler til klubbens 1.hold, men vi laver også såler til deres unge spillere, helt ned til u14.Spartak Moskva - Russisk fodboldklub. Da det i 08/09 blev trænet af Michael Laudrup, lavede vi såler til hele holdet og træner stab.