SKI

Ski.

Der er sket en del inden for ski verdenen de sidste par år. Bla. er begrebet ROCKER blevet en standart. Det går i korte træk ud på at gøre skiene mere alsidige. Her er en lille video der forklare ROCKER begrebet:


PISTESKI

Skiene er populære, og er nemme at kontrollere på pisten i alt slags føre. Fås til både begynderen og den rutinerede skiløber. Skiene vælges fra næse højde.

RC/SC/SL/GS

Ønsker du en kontant og stabil ski på pisten og du en erfaren skiløber, er det her et godt valg. Skiene er typisk til korte eller lange sving, hvilket betyder at skien ikke lige så alsidig som en allround piste. Tilgængæld er der respons for alle pengene

DAMESKI

En Dame vejer ca 10-15% mindre en tilsvarende unisex-ski, hvilket gør skien lettere at køre og ikke mindst lettere at bære på . Laves som både piste, allmountain og freeride ski. Bare lidt lettere

ALLMOUNTAIN

Skien til hele bjerget, kort og godt. Er du typen der bruger hele bjerget som din legeplads, så er det her skiene til dig. Med talje mål fra 80mm til 100mm får du her en ski der kan det hele. Alt afhængig af hvilken bredde du vælge vil skiene have forskellige egneskaber. Skiene vælges omkring egen højde.

FREERIDE/POWDER

Bruger du alt din tid uden for pisten så skal vælge denne type ski. Med en minimum bredde på 100mm, får du her ski der kan klare den dybeste pudder. Skiene er brede i hele længde, og er typisk udstyret med en stor ROCKER profil, så du får alt det løft du har brug for.

TWINTIP

Er parken det sted du hænger ud på din ski ferie, er det her noget for dig. Forlæns, baglæns, butter trick eller store kickere de her ski klare det meste. Alt afhængig af mærke og model, kan du få lige det der passer til dig. De vælges i egen højde, plus/minus 5cm.