Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

Peak Performance Insulated Liner Jacket Dame

Peak Performance Insulated Liner Jacket Dame

Kari Traa Røthe Vest Dame

Kari Traa Røthe Vest Dame

8848 Altitude Bradford Comeback Sweat Herre

Udsolgt
SKU
4173

8848 Altitudes hybridjakke Bradford er et sporty og alsidigt stykke med et stilfuldt look, perfekt både på bjerget og i bymiljøer. Den kan både bruges som let yderbeklædning, andet lag under skaljakken eller som en varm og behagelig sweater indendørs.

Hovedmaterialet er en elastisk og fugttransporterende polyester med en blød, børstet inderside for enestående komfort. Siderne er konstrueret med strikkede strækbånd for at skabe ekstra bevægelsesfrihed. Yderstoffet i det quiltede forstykke og krave er et let polyesterstof, forstærket med grafen, som gør det ekstra slidstærkt uden at gøre stoffet tungere. Den lette polstring er en 120 grams polyester. Lynlås i fuld længde foran og to linningslommer med lynlås i siderne, lynlåsene som altid fra førende YKK. Tøjet er diskret profileret med 8848 Altitudes "8" i metal på brystet og et lille trykt logo på manchetten.

Let, fleksibel, alsidig - Bradford hybridjakken tilbyder på en stilfuld måde den lille ekstra varme både i det fri og i hverdagen.

Mere information
KønHerre
TypeHybridjakke
SportsgrenOutdoor, Skisport
Viser butikker tættest på