Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

8848 Altitude Poppy Pants Dame

8848 Altitude Poppy Pants Dame

Peak Performance Insulated Ski Pants Dame

Peak Performance Insulated Ski Pants Dame

8848 Altitude Force Pant Herre

Udsolgt
SKU
4242

Den højtydende Force Pant er en ultramoderne, let polstret skibuks i durAtec Supreme stretchmateriale, der gør, at du får det maksimale ud af dit skiløb. Med ekstraordinær vandtæthed og fremragende åndbarhed giver den optimale tekniske kapaciteter til en perfekt skioplevelse uanset vejr- eller sneforhold. Velafbalanceret komfort tilbydes takket være den effektivt isolerende, syntetiske 60 grams polstring og den bløde inderfor, som er farvet med e.dye, en miljøvenlig metode, hvor der ikke er brug for vand.

For komfort og fleksibilitet er buksen udstyret med en aftagelig hagesmæk med elastiske seler, der giver ekstra smidighed og sikrer en sikker pasform under hårdt skiløb. To lynlåslommer i taljen giver plads til værdigenstande. Børstet trikotfor inde i lommerne, inde i taljen og hagesmæk forstærker den eksklusive følelse i interiøret. Det stilfulde, profilerede stretchbælte medfølger.

Ventilationssystem med lynlåse ved hofterne, præformede knæ og stretch-snegaiter ved benenderne er yderligere detaljer, som den seriøse skiløber værdsætter. Buksen har også lynlåse i bunden og forstærkningslapper på indersiden af benene for at bekæmpe skarpe skikanter, sten og is. Det rene designsprog holdes i overensstemmelse med kun minimalistisk profilering, med det ikoniske "8" i matsort metal nederst på benet og det klassiske 8848-logo broderet på bagsiden af hagesmækken.

Fra jævn cruising til adrenalinfyldt kørsel - med sin toppræstation og veltilpassede design gør Force Pant hver skidag til din bedste.

Mere information
KønHerre
TypeOverall, Skibukser
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på