Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

8848 Altitude Quady 2.0 Jacket Herre

8848 Altitude Quady 2.0 Jacket Herre

8848 Altitude Miksu Jacket Børn

8848 Altitude Miksu Jacket Børn

8848 Altitude Snowmass Jacket Børn

Special pris 980,00 DKK Normalpris 1.400,00 DKK
På lager
SKU
5107
8848 Altitude Snowmass Jacket Børn er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Snowmass JR Jacket er skabt til skiløb og eventyr - 100% klar til alle bjergets sjove udfordringer. Udseendet er virkelig stilrent,  designet i en flot tofarvet combo og derefter toppet det med kontrasterende pullers og et fedt printet logo på hætten for et sporty og teknisk udtryk. Anorakkens pasform er afslappet for at maksimere bevægelsesfriheden, påklædningen er nem takket være den lange lynlås i siden.

Ydermaterialet er højfunktionelt durAtec Extreme, som er fuldstændig vind- og vandtæt, samtidig med at det giver god åndbarhed. Den er lavet af 100% genanvendt polyester. Alle sømme på jakken er tapede. For komfort og varme har jakken en syntetisk 100 grams polstring, ærmerne 80 gram. Det bløde inderfor i polyester er farvet med e.dye, en metode hvor der ikke er brug for vand som ved traditionel farvning. Justerbar og aftagelig hætte (gælder af sikkerhedsmæssige årsager ikke str. 120-130), ærmeender kan justeres med velcro. Kraven er foret med behagelig og blød fleece.

Den store lomme har lynlåsåbninger i siderne og indersiden er foret med blødt trikotmateriale. En ekstra lomme med lynlås findes også under den store flap. Liftkortlommen er strategisk placeret på ærmet. Alle lynlåse er af højeste kvalitet fra YKK. Pinmetal "8" på brystet, logobroderi på ærmeremmen og stort logoprint på hætten er de grafiske elementer, der giver det fine sidste touch.

Komplet vejrbeskyttelse og ydeevne til lange, aktive dage og en anoraks cool stemning og frihedsfølelse - i Snowmass JR Jacket mødes det bedste fra begge verdener

Mere information
KønBørn
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på