CYKELVÆRKSTED

Overskrift

 VÆRKSTED & CYKELBUTIK

Hos Snow Fun i Roskilde finder du et stort udvalg af cykler, cykeltøj og cykeludstyr i højeste kvalitet. Vores cykelafdeling har høj faglighed, og vi hjælper dig gerne igang 1:1 med dit drømmeprojekt til landevejen eller optræning til konkurrence. 

Vi har et bredt udvalg af cykeltyper, såsom racercykler, mountainbikes, cross/gravelcykler, citybikes, tricykler/enkelstart og elcykler. Så om du skal bruge en pro cykel til konkurrence, cykel til sportstræning eller blot som almindeligt transportmiddel, så har vi helt sikkert noget til dig. Hos os er kvaliteten i højsæde. Vi udbyder derfor blandt andet udvalgte highend cykelbrands som: TREK, CANNONDALE, MERIDA og PINARELLO. 

VÆRKSTED

Vores værksted er godkendt som Shimano Service Center & TREK Platinium dealer med uddannede og certificerede mekanikere. Vi har sidste nye Shimano teknologi. Din garanti for kvalitet og høj service!

Hvis du allerede har en cykel som trænger til et service, kan du hos få klargjort den til forårssæsonen. Vi tilbyder en cykelklargøring, indeholdende blandt andet justeringer, rengøring, smøring og efterpolering, så din cykel kan stå klar som ny. Læs mere om cykelklargøring her.

CYKELBEKLÆDNING

I webshoppen og butikken finder du også et bredt udvalg af cykelbeklædning og tilbehør såsom cykelbriller, cykelhjelme, cykellygter, cykelhjul osv. Vi tilbyder brands som Assos, Oakley, GripGrab, Bontrager, Fusion m.fl. 

Alle vores medarbejdere er inkarneret cykelentusiaster, så vi sørger for, at holde os opdateret på markedets nyeste gear & accessories. 


PROFESSIONELT BIKEFIT

Den rigtige cykelposition har afgørende betydning for din præstation på cyklen - uagtet om du kører på racercykel, mountainbike eller tri/enkeltstartcykel. 

Om du skal til DM i mountainbike, eller du cykler på arbejde tre gange om ugen, så er korrekt indstilling af cyklen altafgørende. Den rette indstilling af cyklen er med til at øge komfort og ydeevne, reducere skadesrisiko og gøre cykeloplevelsen langt bedre.

Et bikefit tager udgangspunkt i din krop. Der kigges på, hvor stor din styrke og bevægelighed er, og der tages højde for skævhed og asymmetri. Cyklen tilpasses til dig i stedet for, at du skal tilpasse dig cyklen. Der fokuseres på mange aspekter i bikefittet, eksempelvis ydeevne i form af kraftoverførelse og aerodynamik samt komforten skal balanceres i forhold til hinanden, så positionen passer dig. 

En korrekt cykelposition forebygger skader og unødvendigt slid på kroppen. Døjer du allerede med en skade, kan bikefittet indgå som en central del af behandlingen.Video
Overskrift

Online booking - Cykelværksted

Book en tid på forhånd og undgå ventetid i butikken. Bemærk, at dette bookingsystem er en ny mulighed hos Snow Fun, for at lette vores kunder med en travl hverdag. Grundet de store udfordringer med COVID-19, ønsker vi at vores kunder er sikret en tid når de ankommer i butikken. Vi vil løbende vurdere om der er behov for flere tider, eller færre, alt afhængigt af kvalitet og service af vores ydelser. Det vigtigste er altid, at sikre at vores kunder er glade og tilfredse. Du er også velkommen til at komme  ned i butikken og tale med os som normalt, da vi har flere medarbejdere klar til ekspedition.


NYHED 

Som noget nyt tilbyder vi at du kan komme ned i butikken og prøvekøre en cykel efter aftale, som du kan booke online nedenfor eller via telefon  46 35 40 86.

30 minutter værkstedspris

Kr. 270,-

60 minutter værkstedspris

Kr. 540,-

Services

Gaffelservice v. mekaniker Kr. 1.200 ,-

Cykelklargøring komplet service

Kr. 1.500 ,-

BikeFit 1-3 timer inkl interview og tilpasning

Kr. 1.500,-
Cykeludstyr


Overskift