Klinikpersonale

Jeppe Christiansen

Autoriseret Fysioterapeut og MSc Osteopatstuderende.
Den osteopatiske undersøgelse tilbyder et unikt syn på kroppen. Det primære formål er at finde årsagen til dine problemer og herefter korrigere den. Vi undersøger hele perspektivet - led, muskler, ledbånd, bindevæv, organer og nerver. Jeppe har specialiseret sig i idræts- og muskuloskeletale skader i hele bevægeapparatet på voksne såvel som børn og unge. Han kan derfor tilbyde en komplet behandling. Der benyttes også akupunktur og kinesiotaping i behandlingerne.
Kroppen er én enhed og behandles sådan!


Randy van Noort

Randy er én af vores sålespecialister. Med flere års erfaring i løbestilsanalyser og som sålerspecialist har han set mange skader i branchen. Han har været på adskillige kurser hos forskellig fysioterapeuter og specialister. Med Jørgen som læremester er han en af de få som har styr på vores sålesystem, som er det eneste i Scandinavien. Han kan også hjælpe dig med en løbestilsanalyse og med at finde nye løbesko til dig. Han kan desuden både give laser- og shockwavebehandling, hvis det er nødvendigt. Randy er selv meget aktiv og kan derfor relatere til rigtig mange forskellige slags skadestilstande og sportsgrene.


Anders Kondrup

Uddannet fysiurgisk massør, kranio-sakral terapeut og akupunktør. Har også klinik i København ved Parken, hvor han har behandlet i en årrække. Anders har undervist på massøruddannelsen, samt hans egen uddannelse. Behandlingerne går ud på at finde årsagen til problemerne og består af massage, manuel terapi, mobilisering, akupunktur og TENS behandlinger.


Katarina Wurden Kammann

Katarina er uddannet sportsmassør hos At Work skolen og studerer til fysioterapeut på Professionshøjskolen Absalon campus næstved. Hun er vant til at arbejde med alle problemstillinger, lige fra lette kontorskader til sværere sportsskader. 


Steffen P. Sørensen

Autoriseret bandagist/LEG. Ortopædingeniør.
Steffen vil højne dit funktionsniveau gennem tilpasning af et ortopædisk hjælpemiddel, placeret uden på kroppen.
Han er trænet at analysere kroppens bevægemønstre og således give en ortopædteknisk behandling. Behandlingen har til hensigt at give en højere livskvalitet i form af flere muligheder i dagligdagen, arbejdslivet og fritidens sportsaktiviteter. Igennem årene har Steffen fået en øget interesse for knæets skader og sygdomme - og har stor erfaring med behandlingen heraf, både for et højt funktionsniveau og bedre bevægelighed.


klinikpersonale