Samarbejde med VALiZOSamarbejde med VALiZO

Kunne du tænke dig at slippe for at slæbe ski, støvler og kufferter til lufthavnen og stå i kø, når det skal tjekkes ind? Allerede når du har pakket kufferter, ski og støvler, kan din skiferie begynde. Snow Fun og de store skirejsebureauer samarbejder med VALiZO om at gøre din skirejse nem fra start til slut. VALiZO sørger for check-in og udleverer boardingkort og bagagekvitteringer når de henter bagagen hjemme hos dig.


Det koster fra DKK 395,- for op til 6 personer/6 stk. bagage og booker du med kampagnekoden ”SNOWFUN” får du 100,- i rabat resten af januar 2018.
Læs mere om VALiZO her.


Du kan også få dine ski fragtet gratis til Snow Fun til en skiservice efter din skitur, så de er klar til din næste tur. Snow Fun kan også opbevare skiene frem til næste sæson.
Se priser for skiservice og opbevaring her


Samarbejde med VALiZO
Samarbejde med VALiZO

Ny medarbejder hos Snow Fun KlinikNy medarbejder hos Snow Fun Klinik

3. januar 2018 starter Autoriseret Fysioterapeut, Henrik P. Heidebach, hos Snow Fun Klinik, som nu tæller to fysioterapeuter, en sportsmassør, tre sålespecialister og en bandagist. Med denne unikke synergieffekt mellem butik og klinik betyder det, at du hos Snow Fun bliver mødt af et kompetent team af medarbejdere, som på tværs er i stand til at give dig en grundig vejledning i produkter samt et komplet syn på kroppen og din eventuelle skade.


Ny medarbejder hos Snow Fun Klinik
Ny medarbejder hos Snow Fun Klinik

Black Friday 2017Black Friday 2017

Snow Fun holder Black Friday fredag d. 24/11. Her har du mulighed for at finde skarpe tilbud i butikken og på webshoppen, hvor du kan handle helt frem til kl 23.59.

Klik på linket her og se et udvalg af de tilbud, der bliver at finde på fredag på hjemmesiden.


Black Friday 2017
Black Friday 2017

Snow Fun overtager Fabin SportSnow Fun overtager Fabin Sport

Snow Fun kan med købet af Fabin Sport markant styrke forretningens koncept og i endnu højere grad tilbyde høj service og høj kompetence, hvilket er butikkens motto, inden for alle parametrene SKI - RUN - BIKE. Læs mere her.


Snow Fun overtager Fabin Sport
Snow Fun overtager Fabin Sport

10 års jubilæum10 års jubilæum

Snow Fun har 10 års jubilæum på Industrivej, og det fejrer vi med et stort brag samtidig med, at vi kickstarter vintersæsonen. Jubilæumsdagene kører fra d. 2-5. november. Læs mere her.  


10 års jubilæum
10 års jubileum