Såler i sandaler

Job hos Snow Fun

Vi søger 2 nye medarbejdere!

ANSVARLIG FOR LØBEAFDELINGEN 
Vi søger en salgsassistent, der kan stå i spidsen for vores løbeafdeling samt have ansvaret for vores klubsamarbejde.
Læs mere om stillingen her

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL WEBSHOP
Vi søger også en kommunikationsstuderende med kendskab til SEO, der kan hjælpe med at udarbejde produkttekster til vores webshop.
Læs mere om stillingen her 

Er du interesseret? Så send en kort motiveret ansøgning til os. Kontaktoplysninger står i opslaget, når du følger linket.


Job

Ski-sæson 2018 - Kick Off

Ski-sæson Kick off

Snow Fun Ski-testur 2018


Snow Fun Ski-testur 2018

Er du vild med skiløb - og kunne du tænke dig at have mulighed for at vælge mellem mere end 300 par ski i 4 dage? Så er Snow Fun Ski-testtur lige noget for dig! Snow Fun Ski-testtur til Sölden/Hotel Tyrol foregår i år fra søndag d. 18/11 - torsdag d. 22/11. Læs mere info om turen samt hvordan du tilmelder dig her


Snow Fun Ski-testur 2018

Løb NYC Marathon 2018 sammen med Snow Fun

Vi giver dig en unik mulighed for at løbe NYC Marathon sammen med Snow Fun, når vi sender Jørgen “Pedal” af sted sammen med Lars Bøgh fra Skoda Roskilde - vil du også med?

Du behøver ikke at kvalificere dig på tid - vi sørger for startnummer, flybillet og hotel.

Vi samler et Snow Fun hold, der træner sammen op til løbet - og herudover får man en komplet løbepakke bestående af et sæt løbesko - inkl. løbestilsanalyse samt et sæt løbetøj fra Snow Fun.

Interesseret? Så læs mere her.

Svarfrist 1/8 2018.


Nyheder

Samarbejde med VALiZO


Samarbejde med VALiZO

Kunne du tænke dig at slippe for at slæbe ski, støvler og kufferter til lufthavnen og stå i kø, når det skal tjekkes ind? Allerede når du har pakket kufferter, ski og støvler, kan din skiferie begynde. Snow Fun og de store skirejsebureauer samarbejder med VALiZO om at gøre din skirejse nem fra start til slut. VALiZO sørger for check-in og udleverer boardingkort og bagagekvitteringer når de henter bagagen hjemme hos dig.


Det koster fra DKK 395,- for op til 6 personer/6 stk. bagage og booker du med kampagnekoden ”SNOWFUN” får du 100,- i rabat resten af januar 2018.
Læs mere om VALiZO her.


Du kan også få dine ski fragtet gratis til Snow Fun til en skiservice efter din skitur, så de er klar til din næste tur. Snow Fun kan også opbevare skiene frem til næste sæson.
Se priser for skiservice og opbevaring her


Samarbejde med VALiZO

Black Friday 2017


Black Friday 2017

Snow Fun holder Black Friday fredag d. 24/11. Her har du mulighed for at finde skarpe tilbud i butikken og på webshoppen, hvor du kan handle helt frem til kl 23.59.

Klik på linket her og se et udvalg af de tilbud, der bliver at finde på fredag på hjemmesiden.


Black Friday 2017

10 års jubilæum


10 års jubilæum

Snow Fun har 10 års jubilæum på Industrivej, og det fejrer vi med et stort brag samtidig med, at vi kickstarter vintersæsonen. Jubilæumsdagene kører fra d. 2-5. november. Læs mere her.  


10 års jubileum