Profil og historie

PROFIL
Vi er specialister i ski, støvler, løb, tri og såler - og vi brænder for det!

Vi har eget skiværksted med Nordens mest avancerede maskiner til efterbehandling af ski eller boards. Vores 1000 kvm butik er fyldt med alt til ski-, løbe- og tri-folket. Ud over løbestilsanalyse, skiservice og -støvletilpasning tilbyder vi desuden bikefit og har ortopædisk center, hvor vi fremstiller specialsåler. I klinikken har vi både fysioterapeut, sportsmassør og bandagist, som gør os i stand til at give dig et unikt syn på kroppen og din eventuelle skade, og i det hele taget en unik synergieffekt mellem butik og klinik.

Vi forsøger at skille os ud og være lidt mere end en traditionel sportsbutik. Derfor har vi, ud over et seriøst sortiment og top-engagerede medarbejdere, også lejlighedsvis oplevelsestilbud i form af foredragsaftner og en årlig skitur til Sølden med vores kunder.

Vores personale er alle dedikerede sportsentusiaster i deres fritid og bliver løbende efteruddannet. Vi sætter en ære i at give hver kunde en personlig og grundig vejledning. Vores betjening er baseret på knowhow og kompetence, og vi går ikke på kompromis med at finde den rigtige løsning for kunden, uanset om der går en halv eller en hel time med det.

God service tager tid, men det er det hele værd!

HISTORIE
For mere end 30 år siden lå Snow Fun blot som en idé i baghovedet på Jørgen "Pedal" Nielsen. Og da der ikke var langt fra idé til handling, blev det starten på Roskildes eneste specialforretning inden for skisporten og alt udstyret.

De første mange år blev forretningen drevet fra privatvillaen på Sønderlundsvej. Efterspørgslen voksede stille og roligt og med tiden blev det for småt i privatvillaen. Mængden af ski og snowboards, som enten skulle vokses eller repareres var støt stigende, og samtidig skete der fremskridt på støvler og såler. Skistøvlerne havde på det tidspunkt standard inderstøvler, som ikke passede alle fødder lige godt. Derfor opstod der nye teknikker og metoder, der kunne tilpasse støvlerne individuelt.

MERE PLADS
Det hele krævede mere plads - ikke bare til kunder og personale, men især til de store maskiner, som kan vedligeholde og reparere ski. Den nye computerstyrede "sålefræser" var naturligvis særlig vigtig for butikkens koncept. I 2007 flyttede Snow Fun derfor til Industrivej 1E, hvor vi med 1000 kvm nu har plads til det hele - næsten! I travle perioder reparerer vi op til 100 par ski og snowboards om dagen.

NY AFDELING
Da skisæsonen er i en begrænset periode, var det naturligt at finde et område inden for sportsverdenen til at udfylde den øvrige tid. Tilpasning og fremstilling af specialsåler var allerede en stor del af forretningen, så det lå lige til højrebenet at satse på løberne.
Det meste af personalet dyrker selv løb - nogle endda de mere ekstreme grene som Marathon og Ironman. Det samme gjorde mange af vores eksisterende kunder. Sådan opstod løbeafdelingen, der tilbyder alt i udstyr til amatøren eller til den professionelle.

NY EJER
I 2015 solgte Jørgen "Pedal" sit livsværk til Jan Krøyer, der i dag varetager forretningens administrative og strategiske udvikling. Jørgen "Pedal" er dog stadig at finde i Snow Fun Klinik.


Profil og historie
Profil og historie