Specialindlæg

  Book tid  

Mere end 20 års erfaring

Hos Snow Fun Klinik har vi mere end 20 års erfaring i udvikling af specialindlæg. Det gør os til specialister i dynamiske indlægssåler til både sport og hverdag. Vi tilbyder grundig undersøgelse samt scanning af dine fødder og fremstiller såler efter personlig data, så de passer præcis til dine fødder. Vi har et tæt samarbejde med læger, ortopædkirurger, fodterapeuter og fysioterapeuter, og har desuden in house fysioterapeut og bandagist som sikrer, at vi kan tilbyde dig en all round behandling af dine fodproblemer.

Vi har investeret i den seneste teknologi på markedet indenfor fremstilling af indlægssåler. Maskinen, der er den eneste i Skandinavien, gør os i stand til at fremstille specialsåler efter fodens mål. Produktionen af sålen sker med det samme, mens du venter i butikken.

Hvorfor dynamiske indlægssåler

 • Indlægssåler optimerer fodens funktionalitet, ydeevne og præstationer.

 • Indlægssåler koorrigerer selv de mindste abnormiteter i fodstillingen og kan genoprette normal balance, funktion og kropsholdning.

 • Indlægssåler kan hjælpe med at lindre og behandle smerter i fødder, knæ, bækken, hofte og ryg.

 • Indlægssåler kan afhjælpe på symptomer fra f.eks. hælesporer, skinnebensbetændelse, achillesseneirritation, lyskeproblemer og fibersprængninger.

 • Indlægssåler kan korrigere benlængdeforskelle.

Du kan søge om tilskud til ortopædiske sko og fodindlæg, hvis du har varige og svære fodmisdannelser, og hvis ortopædiske sko og fodindlæg kan afhjælpe generne.

Sådan foregår processen

Først vil vores særligt uddannede personale udføre en grundig mobilitets-test af hofter, ben og fødder for at tjekke eksempelvis benlængdeforskel, hypermobilitet, gigt mm., som kan have indflydelse på, hvordan indlæggene skal udvikles.

Ud over den fysiske mobilitets-test har vi en speciel scanner, der kan måle føddernes individuelle stresspunkter. Scanneren kan give et komplet billede af fordelingen af trykket på foden, og den samlede viden gør os i stand til at komme med et kvalificeret bud på type af indlæg, eventuelt øvelser og måske også valg af special-fodtøj.

Kombinationen af vores viden og scanneren gør også, at vi er i stand til at lave sålerne med det samme. Al information bliver nemlig øjeblikkeligt sendt til en computer, der derudfra kan opbygge den unikke sål, som herefter bliver fræset med vores 3D-fræser. Imens sålen bliver lavet kan kunden sidde i vores hyggelige café og nyde en kop kaffe eller kigge lidt rundt i butikken. Når sålen er klar og inden kunden forlader butikken, sikrer vi os naturligvis at sålen passer, og at alle linjer er sat korrekt.

Hele processen tager lidt under en time. Husk at der skal bookes tid på forhånd.

Sålens materiale

Vores anatomiske indlæg bliver fremstillet i et specielt letvægtsmateriale kaldt EVA, som er det samme materiale, der bliver brugt til løbesko. Fordelen med dette materiale er, at det er dynamisk, hvilket betyder, at foden kan bevæge sig samtidig med at du får en god støtte. EVA er super let, absorberende og slidstærkt. Materialet kan derudover vaskes i hånden, uden at det tager skade.

Indlægssåler til alle

Vi har gennem flere år leveret såler til forskellige topidrætsudøvere, men man behøver ikke at være elitesportsmand/-kvinde for at få lavet indlæg – alle kan få brug for det på et tidspunkt. Som noget helt særligt laver vi også specialindlæg til dine sandaler. 

Vi tilbyder også

Med mere end 20 års erfaring i udvikling af anatomiske indlæg er klinikken i den absolutte elite. For at kunne hjælpe dig yderligere har vi fysioterapi, idrætsfysioterapi og osteopati. Dette sikrer, at vi kan hjælpe dig hele vejen rundt.

 • Fysioterapi, osteopatisk undersøgelse og behandling.

 • Ultralydsscanning, hvor vi stiller diagnose på skadetilstande.

 • Terapeutisk high level laserbehandling, der behandler ledbaåndsskader, slidgigt, mortons neuron, hælspore og betændelsestilstande.

 • Shockwavebehandling, der stimulerer forskellige processer i vævet og fremmer kroppens egen helingsmekanismer.

 • Fysiurgisk massage (sportsmassage).

 • Bandagist, der højner dit funktionsniveau gennem tilpasning af et ortopædisk hjælpemiddel, placeret uden på kroppen.

 


Indlæg