Bike Fit

Den rigtige cykelposition har afgørende betydning for din præstation på cyklen - uagtet om du kører på racercykel, mountainbike eller tri/enkeltstartcykel. 

Om du skal til DM i mountainbike, eller du cykler på arbejde tre gange om ugen, så er korrekt indstilling af cyklen er altafgørende. Den rette indstilling af cyklen er med til at øge komfort og ydeevne, reducere skadesrisiko og gøre cykeloplevelsen langt bedre.

Et bike-fit tager udgangspunkt i din krop. Der kigges på, hvor stor din styrke og bevægelighed er, og der tages højde for skævhed og asymmetri. Cyklen tilpasses til dig i stedet for, at du skal tilpasse dig cyklen. Der fokuseres på mange aspekter i bike-fittet, eksempelvis ydeevne i form af kraftoverførelse og aerodynamik samt komforten skal balanceres i forhold til hinanden, så positionen passer dig. 

En korrekt cykelposition forebygger skader og unødvendigt slid på kroppen. Døjer du allerede med en skade, kan bike-fittet indgå som en central del af behandlingen.

Et bike-fit inkluderer

  • Indledende samtale om din cykel- og sportshistorik, dine træningsvaner og mål for det kommende år.

  • Grundig undersøgelse af din anatomi - bevægelighed, styrke og stabilitet.

  • Din egen cykel monteres i en home trainer, og vi analyserer din position og dine bevægelser, imens du er aktiv.

  • Vi indstiller de tre kontaktpunkter, du har med cyklen: klamper, sadelposition og styret.

  • Vi optimerer trådet ved at tilpasse skoen med korrekte såler og kiler (alt noteres, så du også kan bruge bike-fittet på andre cykler).

  • Vi finder din optimale aerodynamik og balance mellem power-overførslen og komfort.

Priser og tidsbestilling

 

Ring og bestil tid til bike-fit på telefon 46 36 40 86.


TriBike