_BIKEFIT_

Bikefit

SNOW FUN BIKEFIT

Hos Snow Fun mener vi, at det bør være cykelen som passer til dig, og ikke dig som skal tilpasses din cykel.

Uanset om du kører på racercykel, mountainbike eller tri/enkeltstartcykel, har den rigtige cykelposition afgørende betydning for din præstation. En korrekt cykelposition forebygger skader og unødvendigt slid på kroppen. Døjer du allerede med en skade, kan bikefittet indgå som en central del af behandlingen.

Så om du skal til DM i mountainbike, eller du cykler på arbejde tre gange om ugen, så er den korrekt indstilling af cyklen er altafgørende. Den rette indstilling af cyklen er med til at øge din komfort og ydeevne, reducere skadesrisiko og gøre cykeloplevelsen langt bedre.

Med et bikefit tager vi udgangspunkt i din krop. Vi kigger på, hvor stor din styrke og bevægelighed er, samt om du har nogle skævheder eller asymmetri. Vi fokuserer på ydeevne i form af kraftoverførelse og aerodynamik samt at komforten skal balanceres i forhold til hinanden, så positionen passer dig. 


Bikefit

DETTE FÅR DU MED I ET BIKEFIT

Et bikefit inkluderer en indledende samtale om din cykel- og sportshistorik, dine træningsvaner og mål for det kommende år.

Derudover foretager vi en grundig undersøgelse af din anatomi, bevægelighed, styrke og stabilitet.

Derefter monteres din egen cykel i en home trainer, hvor vi analyserer din position og dine bevægelser, imens du er aktiv på cyklen. Dernæst indstiller vi de tre kontaktpunkter, du har med cyklen, som er klamper, sadelposition og styret.

Efterfølgende optimerer vi trådet ved at tilpasse skoen med korrekte såler og kiler.

Til sidst finder vi din optimale aerodynamik og balance mellem power-overførslen og komfort.

Alle informationerne noterer vi, så du også kan bruge bike-fittet på andre cykler.Bikefit

PRISER OG TIDSBESTILLING

Køb dit bikefit direkte på hjemmesiden eller giv det som et gavekort.

Du kan også kontakte til butikken og bestille en tid. Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge vores butik i Roskilde.


Kontakt os
Bikefit priser
BIKEFIT - BASIC

Bliv ét med din cykel med et Snow Fun Bikefit! Med et Bikefit - Basic fra Snow Fun kan vi løse mange problemer som: Sovende hænder Ondt i nakken Kolde / sovende tæer Ondt i bagdelen Snow Fun Bikefit - Basic varer mellem 1-3 timer inklusiv interview og tilpasning. Når du bestiller en Bike...

Læs mere
DKK 1.000,00
BIKEFIT - PRO

En korrekt cykelposition forebygger skader og unødvendigt slid på kroppen. Døjer du allerede med en skade, kan bike-fittet indgå som en central del af behandlingen. Bikefit - Pro er til den mere erfarne rytter og vi kigger lidt dybere på flexibilitet og smidighed. Typisk tilpasning af ny cykel. Med...

Læs mere
DKK 1.500,00
Bikefit links