LEVERING OG RETURNERING

Overskrift 1
FRAGT INFO

LEVERING

Kunder der ønsker Click&Collect kan vælge "afhentning i butik" i checkout.
Udlevering sker i butikkens åbningstid. 

GLS Gratis levering over 500,- / Gratis retur indenfor 30 dage. 

Vi pakker din ordre umiddelbart efter din bestilling. Bestiller du inden kl. 11.00 på hverdage, kan du som regel forvente din pakke leveret indenfor 24 timer - normal leveringstid er indenfor 2-3 hverdage. Vi har dagligt afhentning af pakker til GLS på hverdage. Vælger du pakkeshop som levering, kan du i nogle tilfælde forvente at din pakke kan ankomme på en lørdag. I tilfælde af bestillingsvarer, pre-ordrer eller evt. forsinkelse med levering, vil du blive kontaktet.

OBS. Gratis levering gælder ikke for cykler og volumenvarer. Du vil altid få oplyst fragtprisen inden varen bliver afsendt. Normal fragtpris for en cykel er fra 280 kr. men vi tager forbehold for, at prisen kan variere.

RETURNERING

Det gælder både for køb i butik og på vores webshop.


Retur af vare købt i butikken

Ønsker du at returnere en vare, som er købt fysisk i butikken, skal du kontakte butikken på webshop@snowfun.dk.

Det er muligt at returnere ved vores Click&Collect område og bytte til en anden størrelse, men KUN hvis butikken er kontaktet i forvejen. 

Det er også muligt at sende din vare retur med GLS - returseddel og pakkelabel kan rekvireres via linket længere nede på siden - og en ny vare kan bestilles via hjemmesiden.
Varen skal som ved online-handel være i ubrugt stand, og kvitteringen skal medsendes. Se i øvrigt afsnittet vedr. generelle regler for returnering af varer nedenfor.

Kontakt os hvis du er i tvivl om hvad du skal gøre med din returpakke.

Retur af vare købt online

Ønsker du at retunere en vare købt på webshoppen, skal du sende varen i ubrugt stand tilbage til Snow Fun sammen med udfyldt returblanket og bon (som du får sammen med din ordre).

På nedenstående link, kan du med fordel hente en standard GLS label og modtage returblanket.

KØB FRAGT & RETURSEDDEL HER


Se i øvrigt afsnittet vedr. generelle regler for returnering af varer nedenfor.

Penge retur

I tilfælde af at penge skal gives retur, vil beløbet (inkl. leveringsomkostninger - på nær hvis det ikke er valgt standardlevering) blive tilbagebetalt på kortholderens kort hurtigst mulig.

Generelt for returnering af varer

Som kunde hæfter du for eventuel forringelse af varens værdi efter modtagelse. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme ved køb på webshoppen, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Produkterne må ikke udsættes for omgivelser der kan forringe varens værdi.  såsom sved, rygning, ild, lugtgener eller snavs. Ligeledes henstiller vi til at sko eller lignende altid afprøves med strømper samt at de ikke afprøves udendørs.

Vær opmærksom på, at hvis du sender en vare retur, der er blevet brugt eller vasket, vil varens værdi ligeledes være forringet og i sådanne tilfælde vil værdiforringelsen betyde varen ikke længere har en handelsmæssig værdi. I visse tilfælde vil værdiforringelsen være helt op til 100%, hvis varen ikke længere har en handelsmæssig værdi. Dette afgøres af Snow Fun personale efter modtagelse af varen. Dette gælder både på webshop og i den fysiske butik.

Fortrydelsesretten frafalder altså, hvis varen leveres tilbage i forringet tilstand, som går ud over varens salgsværdi.

Undtaget af fortrydelsesretten er: specialfremstillede cykler og såler, borede ski, serviceydelser som er udført (løbestilsanalyse, bikefit, boot-fit, blokning af støvler, værkstedstimer) samt gavekort (både fysiske og digitale). 

Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

Har du brug for at kontakte Snow Fun i forbindelse med din ordre, kan du kontakte os på telefon 46 35 40 86 eller e-mail webshop@snowfun.dk


Overskrift