Overskrift
FRAGT INFO

Levering

Ved modtagelse af ordre, pakker vi dine varer samme dag som din bestilling. Bestiller du inden kl. 13.00 på hverdage, kan du som regel forvente din pakke leveret indenfor 24 timer - normal leveringstid er indenfor 2-3 hverdage. Vi har dagligt afhentning af pakker til GLS på hverdage. Vælger du pakkeshop som levering, kan du i nogle tilfælde forvente at din pakke kan ankomme på en lørdag. I tilfælde af bestillingsvarer, pre-ordrer eller evt. forsinkelse med levering, vil du blive kontaktet.

Der er GRATIS levering i Danmark på alle ordrer over 500 kr.

OBS. Gratis levering gælder ikke for cykler og volumenvarer. Du vil altid få oplyst fragtprisen inden varen bliver afsendt. Normal fragtpris for en cykel er fra 280 kr. men vi tager forbehold for, at prisen kan variere.

Returnering

Når du har modtaget din ordre, har du som kunde 30 dages fortryddelsesret. 

Ved retur sendes varen tilbage til Snow Fun i samme stand som modtaget (dvs. i original emballage) sammen med udfyldt returblanket og bon, som du får sammen med din ordre.

Fortrydelsesretten frafalder altså, hvis varen leveres tilbage i forringet tilstand, som går ud over varens salgsværdi.

Som kunde, afholder man selv alle udgifter i forbindelse med at sende pakken tilbage til Snow Fun.

På nedenstående link, kan du med fordel købe en standard GLS label og modtage returblanket.

KØB FRAGT & RETURSEDDEL HER

Har du brug for ekstra tid til at returnere i pga COVID-19, er det helt fint. Du skriver bare en mail til os med dit ordrenummer, så noterer vi det på din ordre.

I tilfælde af at penge skal gives retur, vil beløbet (inkl. leveringsomkostninger - på nær hvis det ikke er valgt standardlevering) blive tilbagebetalt på kortholderens kort hurtigst mulig.

Undtaget af fortrydelsesretten er: specialfremstillede cykler og såler, borede ski, serviceydelser som er udført (løbestilsanalyse, bikefit, boot-fit, blokning af støvler, værkstedstimer) samt gavekort (både fysiske og digitale). 

Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

Har du brug for at kontakte Snow Fun i forbindelse med din ordre, kan du kontakte os på telefon 46 35 40 86 eller e-mail webshop@snowfun.dk


Overskrift