SKISPORTOm du nyder en langrendstur, at fræse ned på alpinski eller synes det er sjovt at lave tricks på et snowboard, så finder du et bredt udvalg af udstyret her! For at give dig den bedste oplevelse, tilbyder vi kvalitetsudstyr fra populære brands som Salomon, Head og Armada.

Det er vigtigt for os, at du får de rigtige skistøvler med hjem. Derfor tilbyder vi en analyse af dine fødder, så du får de skistøvler der passer til dig! Belastningen er stor under skiløb, så derfor kan du yderligere få et formstøbt indlæg til skistøvlen. På den måde får du en bedre oplevelse på ski, samt undgår overbelastning. Læs mere om tilpasning af skistøvler her.

Ejer du allerede skiudstyret? Så tilbyder vi skiservice og reparation, uanset hvor dine ski eller snowboards er købt. Derudover har vi også mulighed for at opbevare dine ski, hvis ikke du har plads derhjemme. Læs mere om skiservice her.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at være klædt varmt på til en kold dag på skiferien. Vi tilbyder derfor skibeklædning fra inderste til yderste lag. Den inderste lag bør bestå af skiundertøj og skisokker, vi udbyder derfor komfortabelt skiundertøj af god kvalitet, som transporterer sveden væk fra kroppen. Det midterste lag kunne være en ski-pulli, så du kan holde varmen og få en god oplevelse. Det yderste lag består som oftest af en skijakke, skibukser og skihandsker, som skal beskytte dig mod vind og vejr. Inden for skibeklædning udbyder vi brands som J. Lindeberg, Protest og Salomon.

Har du spørgsmål til varerne eller ydelserne, er du velkommen til at kontakte os, eller komme ned i vores butik, hvor der også er mulighed for at teste varerne.