SPECIALINDLÆG

Overskrift

SPECIALISTER I ORTOPÆDISKE INDLÆGSSÅLER

Hos Snow Fun Klinik har vi mere end 20 års erfaring i udvikling af ortopædiske indlægssåler. Det gør os til specialister i dynamiske indlægssåler til både sport og hverdag.

Vi tilbyder en grundig undersøgelse og scanning af dine fødder, og fremstiller derefter såler, så de passer præcis til dine fødders behov.

Vi har et tæt samarbejde med læger, ortopædkirurger, fodterapeuter og fysioterapeuter, og har desuden en in-house fysioterapeut og bandagist som sikrer, at vi kan tilbyde dig en grundig behandling af dine fodproblemer.


Indlæg

OM INDLÆGSSÅLER

♦ Indlægssåler optimerer fodens funktionalitet og dermed den gene- relle ydeevne og præstation. 

♦ Korrigerer selv de mindste abnormiteter i fodstilling- en og kan genoprette balance, funktion og krops- holdning. 

♦ Lindrer og behandler smerter i fødder, knæ, bækken, hofte og ryg.

♦ Afhjælper symptomer på f.eks. hælsporer, skinne- bensbetændelse, achillesseneirritation, lyskeproblemer og fibersprængninger. 

♦ Kan korrigere benlængdeforskelle. 

INDLÆGSSÅLER FOR ALLE

Indlægssåler er for alle, som oplever smerte og tæthed i både krop og fødder, både til hverdagsbrug og sport.

Vi har gennem flere år leveret såler til forskellige topidrætsudøvere, men man behøver ikke at være elitesportsmand/-kvinde for at få lavet indlæg – alle kan få brug for det på et tidspunkt! Som noget helt særligt laver vi også specialindlæg til dine sandaler.

Hvis du har varige og svære fodmisdannelser, kan du søge tilskud om ortopædiske sko og indlæg, hvis dette afhjælper dine gener.


LÆS OM TILSKUD HER
Om indlægssåler

INDLÆG TIL SPORT

Har du også problemer med fødderne når du løber? Indlæg til dine løbesko giver din fødder den bedst mulige support og komfort. Mange mennesker har problemer med fødderne, når de dyrker sport, det kan være hælspore, nedsunken forfod eller ondt i knæene.

Et specialindlæg, som vi bygger helt efter din fødder, kan aflaste dine fødder. Vi kan løfte din forfodsknogler med en pelotte, og understøtte din svangbue, så vi aflaster din svangsene, som er årsagen til en hælspore.

Indlæggene giver dig en bedre balance, optimerer fodens funktionalitet samt afhjælper trætte og sovende fødder. Du får de dygtigste specialister i vores ortopædisk center.

Når vi har lavet dine indlægssåler, og måske har fundet nogle nye sko til dig, får du typisk en tur på løbebåndet, hvor dit løb bliver filmet af et kamera. På denne måde, får du med sikkerhed de helt rigtige sko og støtte fra dine indlægssåler.

Vi hjælper hver dag eliten inden for alle sportsgrene, hvor fodtøjet er en væsentlig faktor for præstationen.


Indlæg til sport

PROCESSEN

Vi har den seneste teknologi på markedet indenfor fremstilling af indlægssåler. Maskinen, som er den eneste i Skandinavien, hjælper os med at fremstille såler efter din fods mål.

Derefter laver vores specielt udannede personale en grundig mobilitets-test af hofter, ben og fødder for at tjekke efter eksempelvis benlængdeforskel, hypermobilitet, gigt mm., som kan have indflydelse på, hvordan indlæggene skal udvikles samt en undersøgelse af dine fødder. Herefter scannes dine fødder for at måle dine deres stresspunkter. Alle de indsamlede data bliver derefter sendt til en computer, som opbygger sålen efter behov. Til sidst bliver sålen gjort klar til at blive håndslibet.

Vores anatomiske indlæg bliver fremstillet i et specielt letvægtsmateriale kaldt EVA, som er det samme materiale, der bliver brugt til løbesko. Fordelen med dette materiale er, at det er dynamisk, hvilket betyder, at foden kan bevæge sig, samtidig med at du får en god støtte. EVA er super let, absorberende og slidstærkt. Materialet kan derudover vaskes i hånden, uden at det tager skade.

Inden du forlader butikken, sikrer vi os, at alle linjer er sat korrekt.

Hele processen tager ca. 1 time og du kan gå direkte hjem med dine såler med det samme.

For at opnå den bedste effekt af dine nye indlæg er det nødvendigt, at foden gradvist vænner sig til den nye og ændrede støtte. Oplever du gener med dine såler inden for de første 3 måneder så kontakt Klinikken og vi justerer dem til kvit og frit.


Processen

PRISER

Du opnår rabat ved at bestille 2 par samtidig. Genbestiller du efterfølgende (indenfor 1 måned) får du også ekstra rabat. 
Se alle priser på vores ortopædiske indlægssåler nedenfor. 

Anatomiske indlæg (voksen) Kr.  1.500,-
2 par ved samme konsultation Kr.  2.600,-
Anatomiske indlæg efterfølgende Kr.  1.300,-
2 par ved samme konsultation Kr.  2.200,-
Anatomiske indlæg (3 - 17 år) Kr.  1.100,-
2 par ved samme konsultation Kr.  1.800,-
Anatomiske indlæg efterfølgende (3 - 17 år) Kr.    900,-
2 par ved samme konsultation Kr.  1.400,-


TIDSBESTILLING OG KØB AF SÅLER

Du kan booke en tid til at få lavet såler i vores online booking via linket nedenfor.

Skal du genbestille såler er det også muligt at gøre direkte her på hjemmesiden.

OBS. Afbud skal ske minimum 24 timer før, og det skal ske via tlf 46 35 40 86 eller mail til klinik@snowfun.dk. 
Ved udeblivelse opkræves et beløb på 500 kr.

BOOK TID I KLINIKKEN HER
GENBESTILLING AF SÅLER

Trænger du til nye såler, kan du genbestille dem her! Klik det ønskede produkt i kurven og gennemfør ordren. Så bliver dine nye såler sendt til dig med posten eller du kan afhente dem i butikken. HUSK at notere din fødselsdato i "bemærkninger", og notere hvis du bestiller et ekstra par inden for e...

Læs mere
DKK 1.300,00
Priser