Mærke
3
26
Type
1
2
1
9
15

KØLEBOKSE / TERMOKRUS

Hav udstyret i orden, når du skal ud i naturen. Skal du på vandretur, fisketur eller måske en picnictur med familien, så finder du her udstyret til at holde maden kold og kaffen varm. Vi fører produkter af høj kvalitet fra eksempelvis YETI, som er kendt for at lave innovative kølebokse, termokrus og termoflasker. Det perfekte outdoor gear i ultimativt design og performance.

Find blandt andet et bredt udvalg af termokrus og termoflasker, der holder væsken kold - eller varm - i mange timer ad gangen. Termokopperne passer i kopholderen på bilen, så de er lette at tage med dig på farten. Termoflaskerne kommer med enten drikketut eller skruelåg, der er 100% lækagefri, i forskellige størrelser alt efter dit behov.

Vores kølebokse er godt isoleret, så de kan holde mad og drikkevarer kølige i flere timer, når du er på farten. Tag køleboksen med på stranden, på campingturen eller weekendophold - ja, en køleboks er i det hele taget ideel at have med, når du ikke lige har et køleskab i nærheden, så dine mad og drikke kan holdes køligt, og du altid har let adgang til kolde drikke på en varm sommerdag.