Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

8848 Altitude Tumblr Pant Dame

8848 Altitude Tumblr Pant Dame

8848 Altitude Poppy Pants Dame

8848 Altitude Poppy Pants Dame

8848 Altitude Adela Pant Dame

Special pris 1.425,00 DKK Normalpris 1.900,00 DKK
På lager
SKU
2282
8848 Altitude Adela Pant Dame er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Adela Pant flirter med designreferencer fra fortiden, men er samtidig moderne og futuristisk i sit udtryk. Æstetikken siger racing, fart og action - men frem for alt emmer det af passion for alpin sport. Uanset om du vil nyde solrige pister eller gå efter et personligt rekord i selvudløseren foran et publikum, er én ting sikkert: I Adela Pant viser det, at du elsker at stå på ski!

Det supercoole design vil forhåbentlig gøre dig glad, men det er, når du står på ski, at du virkelig vil mærke buksens reelle potentiale. Det meget bløde durAtec Super Stretch-materiale er utrolig smidigt og giver en fantastisk bevægelsesfrihed, som gør hver omgang jævnere, hurtigere og sjovere. Materialet giver også god beskyttelse mod vind og fugt under normale vejrforhold og hjælper dig med at holde dig tør, frisk og stærk hele dagen i pisterne. På indersiden har den blød fleece, der gør buksen dejlig behagelig at have på.

Buksernes forformede knæ er quiltede og polstrede for både beskyttelse og et stilfuldt look. Snowgaiters i stretchmateriale og lynlåse bagpå bukserne giver en perfekt pasform omkring støvlen. Bagerst i taljen er der integreret et bredt elastikbånd, der sikrer, at bukserne sidder behageligt og sikkert på plads, og bidrager til den flotte silhuet bagpå. To frontlommer med slidstærke YKK lynlåse. Til sidst en stilfuld profilering med en lille 8'er i metal nederst på benet.

Med Adela Pant vil du med garanti have det sjovere i pisterne. Dens komfort får dig til at køre bedre - og dens udseende vil fange alles opmærksomhed.

Mere information
KønDame
TypeSkibukser
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på