Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

8848 Altitude Trevito Jacket Herre

8848 Altitude Trevito Jacket Herre

8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame

8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame

8848 Altitude Aliza Jacket Dame

Udsolgt
SKU
2283080

Ingen går ubemærket hen med 8848 Altitudes Aliza Jacket som er lavet i et eksklusivt design med futuristiske holdning. Et hårdt blik i luksusemballage, der med sikkerhed peger fremad og siger, at fremtiden, den allerede er her. Men det er ikke progressiv æstetik af hensyn til synligheden, det er en skijakke i de nyeste højteknologiske materialer, hvis formål er at tilbyde førsteklasses komfort i lange, herlige dage på pisterne. Selve hovedmaterialet er en meget fleksibel og holdbar 4-vejs stretch, der både er vandtæt og har god åndbarhed. Jakken er ikke fuldt tapet, men har tapede sømme på udsatte steder for at give god vejrbeskyttelse under normale forhold.

De quiltede paneler på ærmerne og hætten er i et blankt materiale, der giver jakken sit unikke udtryk og luksuriøse følelse. Jakken er meget behagelig og behagelig opvarmning takket være polstringen, der er en 120 gram let syntetisk fyld. Hætten og ærmepanelerne er polstret med den ultralette syntetiske fyld Primaloft Silver Eco Thermo Plume, en usædvanlig opvarmende isolering i forhold til dens vægt, der efterligner egenskaberne af ægte dun. Jakkenes bløde indvendige foring er farvet med en miljøvenlig proces kaldet e.dye, en metode hvor der ikke er brug for vand, og som er mere energieffektiv end traditionel farvning. Hver detalje bidrager også til komfort med designløsninger som fleeceforet krave, blød snelås, justerbar talje og justerbare ærmeender.

Jakken har to håndlommer med opvarmning af trikotfor, liftkortlommen er naturligvis placeret på ærmet. Til værdigenstande og tilbehør er der to indvendige lommer, en med lynlås og en i mesh. De stærke, vandtætte YKK lynlåse med en luksuriøs finish og et smagfuldt badge på ærmet sætter sidste hånd på denne meget eksklusive skijakke. Aliza Jacket udstråler 100% modernitet og innovation med sit udseende - og lover med sin komfort og bekvemmelighed 100% skiglæde.

Mere information
KønDame
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på