Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

8848 Altitude Aliza Jacket Dame

8848 Altitude Aliza Jacket Dame

Columbia Wild Card Insulated Jacket Dame

Columbia Wild Card Insulated Jacket Dame

8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame

Special pris 1.725,00 DKK Normalpris 2.300,00 DKK
På lager
SKU
2274150
8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Den nye Anoesjka-jakke giver dig mulighed for at nyde skiløbet fuldt ud. Feminin elegance og generøs, opvarmende fyldning giver dig perfekte betingelser for smukke skidage, uanset hvor du er i verden med det stilfulde look. Jakken har en pænt skræddersyet pasform og med stretch i sidepanelerne får du en følsom og veltilpas følelse, der forbedrer hver tur. Til denne jakke har 8848 Altitude valgt et let ydre materiale, der blokerer for kold vind, og udsatte sømme er tapede for at mindske risikoen for, at fugt trænger ind. Hemmeligheden bag den utroligt lette følelse og komfort ligger i den superbløde påfyldning: PrimaloftSilver Eco Thermo Plume - et nyt, innovativt materiale, der er fjerligt let, opvarmes effektivt og føles lige så luksuriøst som det fineste dun.

Jakken har mange pæne og smarte detaljer såsom en aftagelig, justerbar hætte og blød fleeceforet krave, der er meget behagelig for kinden og halsen. Snelåsen i taljen og de justerbare ærmeender sørger for, at indgående kulde og sne stoppes. Tilbehør, mobil og værdigenstande rejser sikkert i en af de praktiske lommer: To taljelommer foret med blødt, børstet trikotmateriale, liftkortlomme på ærmet og to indvendige lommer, en med lynlås og en i mesh. Lynlåse er naturligvis i høj kvalitet fra YKK. Det sofistikerede design fremhæves med en lille "8" i metal på brystet og et præget logo på ærmerne.

Anoesjka Jacket er en eksklusiv jakke til den stilbevidste kvinde helt ned til sjælen, men er også en jakke, hvor der er fremskridt på miljøsiden: Primaloft Silver Eco Thermo Plume fyld er 25% lavet af genbrugsmateriale og den bløde indvendige foring er farvet med e.dye, en energieffektiv metode, hvor vand ikke er nødvendigt som ved traditionel farvning. Stil og innovation for fremtiden kan helt klart gå hånd i hånd

Mere information
KønDame
TypeSkijakke
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på