Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

Kjus All Timer Jacket Herre

Kjus All Timer Jacket Herre

8848 Altitude Essener Jacket Dame

8848 Altitude Essener Jacket Dame

8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame

Special pris 1.875,00 DKK Normalpris 2.500,00 DKK
På lager
SKU
2274
8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

Komforten, detaljerne, den eksklusive finish. Anoesjka-jakken giver dig mulighed for at nyde skiløbet fuldt ud. Feminin elegance og generøs, varmende isolering giver dig perfekte betingelser for vidunderlige skidage, uanset hvor du er i verden, med det stilfulde look, du kan føle lige i enhver piste eller toprestaurant. Jakken har en flot skræddersyet pasform og med stretch i sidepanelerne får du en smidig og glat følelse, der forstærker hver omgang.

Til denne jakke er der valgt et let ydermateriale, der blokerer for kold vind og blottede sømme er tapede for at mindske risikoen for, at fugt trænger ind. Hemmeligheden bag den fremragende lette følelse og komfort ligger i det bløde fyld: PrimaloftSilver Eco Thermo Plume et nyt, innovativt materiale, der er fjerlet, effektivt varmer og føles lige så luksuriøst som de fineste dun.

Jakken har mange lækre og smarte detaljer såsom justerbar hætte og blød fleeceforet krave, der er meget behagelig mod kind og hals. Snowgaiteren i taljen og de justerbare ærmeender sikrer, at indkommende sne stoppes. Tilbehør, mobil og værdigenstande ligger sikkert i en af de praktiske lommer: To taljelommer foret med blød børstet tricot, liftkortlomme på ærmet og to inderlommer, en med lynlås og en i mesh. Lynlåsene er naturligvis i premium kvalitet fra YKK. Det sofistikerede design er fremhævet med et lille "8" i metal på brystet og et præget logo på ærmets justeringsbånd.

Anoesjka Jacket er helt ind i sjælen en eksklusiv jakke til den stilbevidste kvinde, men er også en jakke, hvor der er gjort fremskridt på miljøsiden: PrimaloftSilver Eco Thermo Plume fyld er 25% lavet af genbrugsmateriale og det bløde inderfor er farvet med e.dye, en energieffektiv metode, hvor der ikke er brug for vand som ved traditionel farvning. Stil og innovation for fremtiden kan uden tvivl gå hånd i hånd.

Mere information
KønDame
TypeSkijakke
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på