Hos os finder du services til både ski, cykling og løb.

Bootfit, skiservice, løbestilsanalyse, cykelværksted og -klargøring mm. Læs mere her

8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame

8848 Altitude Anoesjka Jacket Dame

8848 Altitude Victory Jacket Herre

8848 Altitude Victory Jacket Herre

8848 Altitude Essener Jacket Dame

Special pris 2.587,50 DKK Normalpris 3.450,00 DKK
På lager
SKU
2353
8848 Altitude Essener Jacket Dame er tilgængelig til at købe i intervaller af 1

8848 Altitudes Essener Jacket er en sporty og eksklusiv skijakke med exceptionelle materialer og subtile, men iøjnefaldende detaljer. Quiltningen på brystet og ryggen er lavet med innovativ Ultra Sonic-teknologi, der både ser elegant ud og mindsker risikoen for lækage af fyldet, da det er sømløst. Øvrige dele af jakken er konstrueret i en smidig 4-vejs stretch, der giver et sobert look og følger kroppens former og bevægelser. De specielle detaljer er taljens kanalsyede paneler i syntetisk læder med accentuerende striber, de quiltede albuer og som en cool kontrast; tunge YKK lynlåse med trækkere i mørk finish.

Jakkens fornemmelse er meget let og behagelig, hvilket opnås med Primaloft Silver Eco Thermo Plume, et syntetisk fyld, som efterligner egenskaberne af ægte dun. Dele, der ikke er quiltede, har en 120 grams polyesterpolstring. Jakkens bløde inderfor er farvet med en miljøvenlig proces kaldet e.dye, en metode hvor der ikke er brug for vand som ved traditionel farvning.

I designet af jakken har 8848 Altitude skabt flere komfortforbedrende løsninger som aftagelig, justerbar hætte og en luksuriøs indvendig krave foret med blød fleece. Jakken har desuden en glat snegaiter i stretchmateriale og ærmeafslutninger med lynlås. Der er også sørget for flot integreret opbevaring af værdigenstande med to taljelommer, foret med blødt trikotmateriale og to inderlommer, en med lynlås og en åben til tilbehør. Den obligatoriske liftkortlomme er pænt skjult på venstre ærme. Profileringen består af et badge på ærmet og et "8" på brystet i mørkt metal.

Et luksuriøst look med et sporty touch kombineret med fantastisk komfort og lethed - med Essener Jacket får du det perfekte valg til at nyde friskpræparerede pister.

Mere information
KønDame
TypeSkijakke
SportsgrenSkisport
Viser butikker tættest på